Tere kolleegid. Kuna pole teada, mis Redditis juhtuma hakkab, oli vaja plaani B. Juhtumisi sattus ette plaan C - ning siin me oleme. Leidsin võrgustiku nimega “Lemmy”, mis on osa Fediverse’ist ja teatud määral ühilduv Mastodoniga (mul on seal kah konto, serveril “a.nti.social” on kasutaja “perestroika-pw”). Järgmisena leidsin serveri nimega “slrpnk.net”, kus juba oli kogunemas sarnaselt mõtlevaid inimesi. :) Juhtumisi läks siin kõik palju kiiremini ja lihtsamalt, ning hakkas meeldima. :)


Hello, colleagues. Since I don’t know how things will be on Reddit, I felt the need for a plan B. Accidentally I stumbled on plan C - and here we are. I found a network named “Lemmy”, part of Fediverse and (to some extent) compatible with Mastodon (I have an account there too, on the server “a.nti.social” you’ll find a user named “perestroika-pw”). Next I found a server named “slrpnk.net” where like-minded people were already present. :) Coincidentally, everything went really smoothly here and I started to like it. :)

  • guul66
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    8 months ago

    olen kuulnud jah. eks ma eestlasi tegelikult väga palju netis välja ei kannata, pigem otsin ideoloogiliselt samal lainel inimesi. sind on lihtsalt tore näha mujalgi. ega sa mastodonis ei ole?

    • perestroikaOPM
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      7 months ago

      Mõistan, r/eesti kultuur jätab tõepoolest soovida ja Facebookis on hukatus. :D

      Ma proovisin Mastodoni ja mul on seal konto, aga ma ei kasuta seda üldse, see on hüljatud. Lemmy liides meeldis oluliselt rohkem, siia jäin pidama.