De titel zegt het eigenlijk al, wat missen we hier nog om de boel wat levendiger te maken?

Buiten het visgraatlaminaat dat dit weekend gelegd wordt en de planten voor de plantenbakken (als de tuinman het adres deze keer wel kan vinden).

  • Acetamide@lemmy.worldM
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    De communities zijn er vaak al wel (en anders kan je ze makkelijk zelf maken) maar de mensen nog niet. Ik snap jouw punt zeker wel, en ik kan alleen maar aanraden om te posten zodat die activiteit ook weer mensen aantrekt.

    • Z3DT@feddit.nl
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      1
      ·
      edit-2
      1 year ago

      Ik heb ook het idee dat er in de Communities lijst van feddit.nl een hoop communities missen. trees@lemmy.world staat bijvoorbeeld niet in de lijst en kan ik ook niet op via feddit.nl/c/trees@lemmy.world, dus ik kan me er niet op subben. Wat maakt dat een community op die lijst verschijnt? Zijn er communities waar ik oprecht een account op een andere federatie moet maken om er bij te kunnen? Verslaat dat niet het hele doel?

      Edit: Okee issue gevonden. Lijkt erop dat ik de bovenstaande link gewoon steeds verkeerd had getypt, en de community komt pas in de lijst te staan als iemand in de instance erop gesubt is. Op zich wel handig om te weten.